pühapäev, 31. jaanuar 2016

Llandudno

Sattusime ajutist elamist otsides Llandudno külla paariks päevaks või nädalaks elama. See on kummaline küla Camps Bay ja Hout Bay vahel. Kohe kui külla sisse sõidad märkad, et midagi on teisiti – aedadel ei ole elektri- ja okastraate ja näiteks meie hotellil ei ole isegi aeda ümber. Siin on see ikka ülimalt ebatavaline. Eriti kui arvestada, et ümberringi kõikjal ju on.

Llandudnos elab ligi 600 elaniku, neist 86% on valged ja peamiseks keeleks on inglise keel. Selles külas ei ole ühtegi poodi, baari, restorani ega tänavavalgustust. Aga just siit võib leida Lõuna-Aafrika kõige kallimad majad (Näiteks kolme-neljatoalised väiksemad villad on 2-3 000 000 €). Kahetoalise maja rent siin algab kuskil 380€ öö. Hotellitoa hinnad algavad tavaliselt 100-150€ öö. Me saime mingist eripakkumisest osa ja maksame vaid 40€. 
Buss läbi selle küla ei sõida, tee läheb ülevalt mööda. Bussipeatusest meie "koduni" on ca 250 trepiastet ja kui bussi peale tahta paari minutiga jõuda, siis saab pulsi ikka ilusasti üles :)

Llandudnos on imeline väike rand väga külma vee, suurte lainete ja rannavalvega. See koht on hinnatud ka surfarite seas, ujuda ei soovitata. Siit algab jalgtee ühele teisele väiksele maailmast äralõigatud rannale Sandy Bay, mis pidavat olema popp nudistide seas ja sinna saab vaid üle kaljunukkide ronides. Me pole sinna veel jõudnud.


Mõned pildid hommikusest Llandundost.
Meie hotellinurk, oleme hetkel siin ainsad külalised


Tenniseväljakud on hommikutundidel eriti popid, sest kella 11st on juba täitsa kuum

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar