teisipäev, 17. mai 2016

Asfalt ja tool


Üks asi, mis siis Kaplinnas väga kummaline tundub, on inimesed tänaval istumas. Ja mitte kerjused või kodutud vaid lihtsalt (mustad) ametnikud, töötajad. Kui sa näiteks oled panga deller või poes müüja ja sul on lõuna paus, siis sa läheb õue kuskile ümber nurga ja istud oma töövormis kõnniteele maha, võtad võiku ja sööd rahulikult tänaval asfaldil istudes ja teistega juttu ajades oma lõuna.

Või kui sul on uni, siis otsid sa mõne palmi või puu varju, ja viskad ülikonnaga rahus kas murule või teepervele puhkama. Ja asfaldil istumine ja söömine ei ole kuidagi sooga seotud, samuti kui istuvad ülikonnas mehed nii ka mustades viigipükstes naised.

Ma mõtlen, et huvitav kas mingis keeles nendest 11 riigikeelest siin on asfalt ja tool või diivan sarnased sõnad ka?

Väga tüütud tegelased on ehitajad, sest nad keeravad end keset kõnniteed palmi varju magama ja kui vari on üle kõnnitee, siis pead sa neist mööduma autotee pealt. Lisaks need, kes ei maga, neil on ikka midagi öelda. Seepärast sätin oma jalutusringid kas hommikusse või juba õhtusse :D

Õhtud on muidugi taas tüütud, sest siis hakatakse kastiautodega töölisi koju vedama ja no töölt pääsenutel on ikka vile lahti ja tähelepanu iga naise jaoks. Siin maal see ei loe, kas oled must või valge, mõlematele eraldatakse vilekoor, ja mustad mehed üldiselt lähevad mustadest naistest rohkem „põlema“.

1 kommentaar:

  1. No miks mitte? Taiesti rahulik ja moistlik eluviis. Kui tool kuskil puhata varskuses pole, siis tanavale puhkama:)

    VastaKustuta